Ωρα… Μουντιάλ για την Ελλάδα – Πρεμιέρα απόψε (21:45) με το Γιβραλτάρ - iefimerida.gr

Ωρα… Μουντιάλ για την Ελλάδα – Πρεμιέρα απόψε (21:45) με το Γιβραλτάρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αποτυχημένη πορεία στο EURO 2018 η Εθνική Ελλάδος άλλαξε σελίδα και με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της ξεκινά την προσπάθεια της για να βρίσκεται στο Μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία,

Η Ελλάδα απόψε (21:45, OTE SPORT 1) στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα των προκριματικών. Ενας και μοναδικός στόχος το «τρίποντο» για να ξεκινήσει τον… μαραθώνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν έντονα τον Γερμανό τα τελευταία 24ωρα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έχασε την προπόνηση της Κυριακής λόγω ενοχλήσεων στη μέση (επεισόδιο οξείας οσφυαλγίας), αλλά πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Είναι στο χέρι του ομοσπονδιακού τεχνικού τα αν θα αγωνιστεί και κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί από την αρχή. Διαφορετικά, θα παίξει ο αριστεροπόδαρος, Κώστας Σταφυλλίδης στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για μια θέση στην οποία έπαιξε για ένα ημίχρονο στο πρόσφατο φιλικό με την Ολλανδία.

Συνοπτικά, τα δεδομένα για την ενδεκάδα έχουν εξής τη δεδομένη στιγμή: τερματοφύλακας θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά, δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης και ο Ανδρέας Σάμαρης. Η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κώστα Μήτρογλου θα απαρτίζεται από τους Κώστα Φορτούνη, Πέτρο Μάνταλο και έναν εκ των Τάσου Μπακασέτα και Γιάννη Γιαννιώτα, με επικρατέστερο τον παίκτη της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ