Σπίρτζης: Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας από τους σταθμούς που δεν πήραν άδεια - iefimerida.gr

Σπίρτζης: Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας από τους σταθμούς που δεν πήραν άδεια

Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Μισίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα χαθεί ούτε μια θέση εργασίας από τους σταθμούς που δεν πήραν άδεια έδωσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, o Χρήστος Σπίρτζης.

«Έχουμε ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο. Έχουμε προβλέψει ελάχιστο αριθμό εργαζομένων. Οι 400 θέσεις που προβλέπονται για κάθε κανάλι εθνικής εμβέλειας θα απορροφήσουν εργαζομένους», είπε χαρακτηριστικά. O υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, εκτίμησε ότι οι θέσεις θα υπερκαλυφθούν και σημείωσε πως όσοι αγωνιούν από την αντιπολίτευση και τα κανάλια για τις θέσεις εργασίας εάν θέλουν μπορούν να κάνουν πρόταση να αυξηθεί ο ελάχιστος αριθμός εργαζομένων.

Ο κ. Σπίρτζης άφησε αιχμές κατά συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, λέγοντας ότι δεν έδειξαν ευπρέπεια, σε αντίθεση με άλλα κανάλια που πήραν μέρος στο διαγωνισμό και δεν αδειοδοτήθηκαν.

«Για το οικόπεδο των τηλεοπτικών συχνοτήτων που είναι η Digea έδωσαν 18 εκατομμύρια και για το δένδρο που φυτεύουν στο οικόπεδο έδωσαν κατά μέσο όρο 60 εκατομμύρια», είπε.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως η Digea οφείλει μετά την πάροδο 90 ημερών να διακόψει την εκπομπή των σταθμών που δεν έχουν άδεια, ενώ επεσήμανε η ΕΕΤΤ θα παρέμβει στην περίπτωση που δεν εφαρμοστεί ο νόμος.

«Μια τόσο υπεύθυνη εταιρεία, όπως η DIGEA και μια ανεξάρτητη αρχή θα επιτρέψουν σε μη αδειοδοτημένους σταθμούς να συνεχίσουν να εκπέμπουν;», κατέληξε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ