Οι διαρρήκτες του Περιστερίου ήταν... γυναίκες! - iefimerida.gr

Οι διαρρήκτες του Περιστερίου ήταν... γυναίκες!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νεαρές γυναίκες ηλικίας 20 και 28 ετών είχαν μετατραπεί σε διαρρήκτες που χτυπούσαν τους τελευταίους δύο μήνες διαμερίσματα του Περιστερίου ξαφρίζοντας χρηματικά ποσά και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνούν τις 25 χιλιάδες ευρώ και μάλιστα για να παραβιάζουν τις πόρτες χρησιμοποιούσαν μια πλαστικοποιημένη εικόνα Αγίου!

Έπεσαν όμως στα χέρια των αρχών καθώς έκαναν το λάθος να επιχειρήσουν να διαρρήξουν το σπίτι μια γυναίκας αστυνομικού , η οποία όταν κατάλαβε τι συμβαίνει κάλεσε τους συναδέλφους της από την Άμεση Δράση και συνέλαβαν τις δύο γυναίκες επ αυτοφώρο.

Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθείσες κατά το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει στο Περιστέρι έξι διαρρήξεις οικιών, από τις οποίες αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα ενώ οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ