Η πλειοψηφία των Βρετανών στηρίζει το «όχι» του Κάμερον στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Η πλειοψηφία των Βρετανών στηρίζει το «όχι» του Κάμερον στις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πλειοψηφία των Βρετανών στηρίζει την απόφαση του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον να αντιταχθεί σε μια τροποποίηση της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών ενώ δύο στους δέκα Βρετανούς πιστεύουν ότι η Ευρωζώνη θα διαλυθεί εξαιτίας της κρίσης.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα Mail on Sunday το 62% των Βρετανών υποστηρίζει τη στάση του Κάμερον, ενώ μόνο το 19% θεωρεί ότι ήταν λάθος ενώ το 66% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θέλει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος όσον αφορά τις σχέσεις Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης το 48% είναι υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρώπη των 27, ενώ το 37% επιθυμεί την παραμονή σ΄αυτήν ενώ το 60% πιστεύει ότι το ευρώ θα καταρρεύσει και μόνο το 19% εκτιμά ότι το ενιαίο νόμισμα θα διατηρηθεί. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά σε 1.020 άτομα από το βράδυ της Παρασκευής ως και το Σάββατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ