Νέες 24ωρες απέργιες στα δημοσια ΜΜΕ - iefimerida.gr

Νέες 24ωρες απέργιες στα δημοσια ΜΜΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα δημόσια ΜΜΕ με νέες εικοσιτετράωρες κυλιόμενες απεργίες από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης έως τις 6.00 πμ της Παρασκευής.

Λουκέτο λοιπόν σε ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά Ραδιόφωνα και Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Μάλιστα την Πέμπτη που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια η επίμαχη τροπολογία για τα δημόσια ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση όλων των εργαζομένων το απόγευμα έξω από τη Βουλή.3

Η ΠΟΕΣΥ ζητεί από την κυβέρνηση να κάνει άμεσα δεκτές τις προτάσεις των εργαζομένων, υιοθετώντας τις «χωρίς εξαιρέσεις και εκπτώσεις» και σημειώνει ότι εάν ο υπουργός Οικονομικών δεσμευθεί για την υιοθέτηση της τροπολογίας, οι Ομοσπονδίες θα επανεξετάσουν άμεσα τη συνέχιση ή τη λήξη των κινητοποιήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ