Οι Αγγλοι δεν έχουν οικονομική κρίση – Νέο ρεκόρ μεταγραφών στην Πρέμιερ Λιγκ - iefimerida.gr

Οι Αγγλοι δεν έχουν οικονομική κρίση – Νέο ρεκόρ μεταγραφών στην Πρέμιερ Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η οικονομική κρίση πλήττει το σύνολο του πλανήτη, στην Αγγλία οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ κατάφεραν να σπάσουν ένα ακόμη ρεκόρ μεταγραφών.

Πριν καν φτάσει η τελευταία μέρα των μεταγραφών, οι 20 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ απέδειξαν γιατί το πρωτάθλημα της χώρας θεωρείται το κορυφαίο στον κόσμο.

Περισσότερα από 1,5 δισ. Ευρώ δόθηκαν σε μετακινήσεις ποδοσφαιριστών, ποσό που έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο είχε σημειωθεί μόλις πέρυσι και είχε αγγίξει το 1,2 δισ. Ευρώ.

Ουσιαστικά κάθε χρόνο, οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ εκτοξεύουν τον πήχη στα ύψη ενώ είναι χαρακτηριστικό πως φέτος οι 10 από τις 20 ομάδες του πρωταθλήματος έσπασαν τα δικά τους ρεκόρ.

Στην κορυφή φυσικά της λίστας βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά, του οποίου η μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γιουβέντους έφτασε τα 105 εκατ. ευρώ.

Πάντως το συνολικό ποσό θα αυξηθεί αφού οι Άγγλοι συνηθίζουν να κινούνται έντονα την τελευταία μέρα των μεταγραφών, η οποία εκπνέει απόψε τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρέμιερ λιγκ μεταγραφές ρεκόρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ