Κλέβουν ποδήλατα από τις πυλωτές και τις αυλές των σπιτιών - iefimerida.gr

Κλέβουν ποδήλατα από τις πυλωτές και τις αυλές των σπιτιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επιδημία τείνουν να εξελιχθούν τα κρούσματα κλοπής ποδηλάτων στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει τρομακτική αύξηση των κλοπών τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος καθημερινά δεκάδες ποδήλατα κάνουν φτερά από τα πεζοδρόμια, της πυλωτές και τις αυλές των σπιτιών ενώ μόνο στον ιστοχώρο podilates υπάρχουν καταγεγραμένες 564 απώλειες, ενώ 392 βρίσκονται κατασχεμένα ή εγκαταλελειμένα στις αποθήκες της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ωστόσο ο αριθμός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είναι αρκετά μεγαλύτερος καθώς δεν δηλώνονται όλες οι κλοπές ενώ στην Θεσσαλονίκη έχουν επίσης κλαπεί 1.500 ποδήλατα την τελευταία διετία. Οι δράστες που αρπάζουν τα ποδήλατα τα διαλύουν και πουλούν τα κομμάτια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενώ μεγάλο παζάρι γίνεται και στην οδό Μενάνδρου με ποδήλατα και κλεμμένα εξαρτήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ