Σπανάκι με αυγά και φέτα στο φούρνο - iefimerida.gr

Σπανάκι με αυγά και φέτα στο φούρνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα ξεκινήσω να σας προτείνω μια σειρά από νόστιμο και γρήγορο φαγητό τώρα που έχετε γυρίσει από τις διακοπές και δεν έχετε πολύ χρόνο.

Η παρακάτω συνταγή είναι για κυρίως πιάτο αφού περιέχει όλα τα ωφέλιμα υλικά που χρειαζόμαστε.
Υλικά

  • 1 σακουλάκι σπανάκι φρέσκο baby
  • 2 αυγά
  • 150 γραμμάρια φέτα 
  • Αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένο σπανάκι. Απλά θέλει πιο πολύ «στύψιμο» για να φύγουν τα υγρά

Σπανάκι με αυγά και φέτα στο φούρνο | iefimerida.gr 0


Εκτέλεση

  • Ανάψτε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίξτε το σπανάκι, αφού πρώτα το πλύνετε καλά
  • Προσθέστε 2-3 κουταλιές νερό και αφήστε το να πάρει μια βράση για 3-4 λεπτά, απλά να μαλακώσει
  • Πατικώστε το λίγο, να βγάλει τα υγρά
  • Σουρώστε το και βγάλτε όσα υγρά μπορείτε 
  • Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο σε ταψάκι και απλώστε το παντού
  • Βάλτε το βρασμένο σπανάκι και ρίξτε δυο αυγά μάτια από πάνω
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Τρίψτε τη φέτα και ρίξτε την παντού από πάνω
  • Ψήστε το για 15-18 λεπτά, είναι έτοιμο και πεντανόστιμο
Σπανάκι με αυγά και φέτα στο φούρνο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σπανάκι αυγά φέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ