Θα ξεκινήσω να σας προτείνω μια σειρά από νόστιμο και γρήγορο φαγητό τώρα που έχετε γυρίσει από τις διακοπές και δεν έχετε πολύ χρόνο.
Η παρακάτω συνταγή είναι για κυρίως πιάτο αφού περιέχει όλα τα ωφέλιμα υλικά που χρειαζόμαστε.
Υλικά
- 1 σακουλάκι σπανάκι φρέσκο baby
- 2 αυγά
- 150 γραμμάρια φέτα
- Αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο
• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένο σπανάκι. Απλά θέλει πιο πολύ «στύψιμο» για να φύγουν τα υγρά
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίξτε το σπανάκι, αφού πρώτα το πλύνετε καλά
- Προσθέστε 2-3 κουταλιές νερό και αφήστε το να πάρει μια βράση για 3-4 λεπτά, απλά να μαλακώσει
- Πατικώστε το λίγο, να βγάλει τα υγρά
- Σουρώστε το και βγάλτε όσα υγρά μπορείτε
- Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο σε ταψάκι και απλώστε το παντού
- Βάλτε το βρασμένο σπανάκι και ρίξτε δυο αυγά μάτια από πάνω
- Αλάτι και πιπέρι
- Τρίψτε τη φέτα και ρίξτε την παντού από πάνω
- Ψήστε το για 15-18 λεπτά, είναι έτοιμο και πεντανόστιμο
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο