Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ «έκοψαν» στον αέρα την ομιλία Παπαδήμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ «έκοψαν» στον αέρα την ομιλία Παπαδήμου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον «αέρα» κόπηκε η απ'ευθείας μετάδοση της συνέντευξης του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου από της Βρυξέλλες, όταν απεργοί δημοσιογράφοι που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, κατέλαβαν τον χώρο της ροής προγράμματος και διέκοψαν την μετάδοση.

Η εκπομπή μεταδιδόταν μέσω κυκλώματος που έπαιρνε η ΕΡΤ από την EBU, και κατά συνέπεια δεν εργάστηκαν άνθρωποι της ΕΡΤ για κάλυψή της. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τους απεργούς να εισβάλουν στον χώρο παρά τις παρακλήσεις του διευθυντή της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έκρυθμη είναι ακόμη η κατάσταση στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής καθώς η ομάδα των διαδηλωτών έχει έντονη αντιπαράθεση με το γενικό Διεθυντή, Βασίλη Μπίτση.

Αμέσως μετά το διαφημιστικό μήνυμα, άρχισε να προβάλλεται σε επανάληψη η εκπομπή της Μπήλιως Τσουκαλά, η οποία έχει σταματήσει καθώς η παρουσιάστρια είναι συμβασιούχος και δεν έχει γίνει ανανέωση της συνεργασίας της.

Το κύκλωμα το οποίο μετέδωσε τη συνέντευξη Παπαδήμου, δεν εργάστηκαν άνθρωποι της ΕΡΤ αλλά επρόκειτο για κύκλωμα EBU.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ