Αγριος καβγάς γυναικών σε ριάλιτι -Τηλεστάρ σφάχτηκαν κυριολεκτικά μπροστά στην κάμερα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγριος καβγάς γυναικών σε ριάλιτι -Τηλεστάρ σφάχτηκαν κυριολεκτικά μπροστά στην κάμερα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παραγωγή ενός αμερικάνικου ριάλιτι αποφάσισε να στήσει έναν καβγά μεταξύ των δύο τηλεπερσόνων για να ανέβουν λίγο τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά κανείς δεν περίμενε πως οι δυο τους θα κατέληγαν στο... νοσοκομείο.

Αγριος καβγάς γυναικών σε ριάλιτι -Τηλεστάρ σφάχτηκαν κυριολεκτικά μπροστά στην κάμερα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε πεδίο μάχης εκτυλίχθηκε το σπίτι όσων συμμετείχαν σε ριάλιτι του TMZ, όταν η γνωστή τηλεπερσόνα Σάντρα Βιντάλ, τραυματίστηκε από κομμένο γυαλί στο στήθος, μετά από επίθεση που δέχτηκε on camera από τη συμπαίκτριά της Βικτόρια ντελ Ροζάλ. Οι παραγωγοί ζήτησαν από τη Βικτόρια να πετάξει ένα ποτήρι με κρασί στη συμπαίκτριά της, ενώ νωρίτερα είχαν τσακωθεί για κάποιον λόγο.

Αγριος καβγάς γυναικών σε ριάλιτι -Τηλεστάρ σφάχτηκαν κυριολεκτικά μπροστά στην κάμερα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το περιστατικό συνέβη, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Οι δύο γυναίκες ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα η Βικτόρια να σπάσει το ποτήρι το κρασί στο κεφάλι της Σάντρα Βιντάλ, τα κομμάτια του οποίου προκάλεσαν ένα βαθύ κόψιμο στο στήθος της.

Αγριος καβγάς γυναικών σε ριάλιτι -Τηλεστάρ σφάχτηκαν κυριολεκτικά μπροστά στην κάμερα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αμέσως επενέβησαν οι οργανωτές του σόου και κλήθηκαν οι γιατροί, οι οποίοι βρήκαν την Σάντρα να κάθεται στην πολυθρόνα με αίματα στο κεφάλι και στο στήθος. Η δε Βικτόρια είχε εμφανή σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπ και ένα τεράστιο καρούμπαλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριάλιτι καβγάς τηλεπερσόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ