Η αποστολή της Εθνικής ομάδας για την πρεμιέρα στα προκριματικά του Μουντιάλ - iefimerida.gr

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας για την πρεμιέρα στα προκριματικά του Μουντιάλ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ACTION IMAGES
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους 23 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τον φιλικό αγώνα με την Ολλανδία στο ΑΪντχόφεν (01/09) και τον αγώνα πρεμιέρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με το Γιβραλτάρ (06/09) στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ανακοίνωσε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας για την πρεμιέρα στα προκριματικά του Μουντιάλ | iefimerida.gr 0

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα συγκεντρωθεί και θα ταξιδέψει απευθείας στις 29/8/2016 από την Αθήνα στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στο Αϊντχόφεν. Από την Ολλανδία για την Πορτογαλία θα ταξιδέψει στις 2/9/2016 ενώ στην Ελλάδα θα επιστρέψει στις 7/9/2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ