Η έκπληξη της Καραβάτου στον Κατσούλη για τα γενέθλιά του [εικόνες] - iefimerida.gr

Η έκπληξη της Καραβάτου στον Κατσούλη για τα γενέθλιά του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει σήμερα τα γενέθλια του και η Κατερίνα Καραβάτου έσπευσε να του ευχηθεί μέσω social media.

«Χρόνια πολλά Κρατερέ μου! Χρόνια πολλά αγάπη μας! Να είσαι πάντα γερός, δυνατός, χαρούμενος κι ευτυχισμένος!! Σ αγαπάμε όλοι μας όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Σ αγαπάμε μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα…» έγραψε η παρουσιάστρια στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Κρατερό Κατσούλη σε μικρή ηλικία.

Η έκπληξη της Καραβάτου στον Κατσούλη για τα γενέθλιά του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε δεύτερο ποστ έγραψε «Το πρωινό των γενεθλίων μας βρήκε να ξυπνάμε μέσα σ ένα όνειρο! Να χαίρεστε τους αγαπημένους σας και να γιορτάζετε με τους φίλους σας (Άρια – Λίτσα ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές)» με μία φωτογραφία της όπου φορούσε μπλούζα που έγραφε «Μπαμπά μας σε λατρεύουμε!!!

Η έκπληξη της Καραβάτου στον Κατσούλη για τα γενέθλιά του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Κρατερός Κατσούλης συγκινημενος ευχαρίστησε δημόσια την σύζυγο του για την έκπληξη.

Η έκπληξη της Καραβάτου στον Κατσούλη για τα γενέθλιά του [εικόνες] | iefimerida.gr 2


«Σήμερα το πρωί είχα τη πιο συγκινητική έκπληξη των γενεθλίων μου! Βγαίνοντας από το μπάνιο όλη η οικογένεια μου, φορώντας μπλούζες που γράφουν «μπαμπά μας σε λατρεύουμε» που τραγούδησαν για να μου ευχηθούν και μου έδωσαν τη δική μου μπλούζα που λέει: «εγώ είμαι ο μπαμπάς και με λατρεύετε!!!» Χαζομπαμπάς και τετράκις ευτυχής!! Υγεία χαρά αγάπη σε όλους! Χίλια ευχαριστώ στη μονα-δική μου, @katerinakaravatou για την έκπληξη!» έγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ