Η Lady Gaga φοβάται ότι θα πεθάνει όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα - iefimerida.gr

Η Lady Gaga φοβάται ότι θα πεθάνει όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν η Lady Gaga, μία από τις διάσημες και εκκεντρικές τραγουδίστριες με εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές, έχει καταφέρει να κερδίσει σχεδόν τα πάντα, τι και να κάνει τι μία επιτυχία μετά την άλλη, η 25χρονη σταρ αντί να τα απολαμβάνει όλα αυτά δηλώνει «φοβάμαι πως θα έχω την τύχη της πριγκίπισσας Νταϊάνα».

Η νέα σταρ της ποπ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι για την πριγκίπισσα Νταϊάνα υποστηρίζει πως φοβάται μην πεθάνει όπως η Lady D. Μάλιστα συνεργάτης της φέρεται να δήλωσε πως η Lady Gaga βλέπει τον εαυτό της ως την ποπ έκδοση της Νταϊάνα. «Πιστεύει ότι είναι η ενσάρκωση της πριγκίπισσας στον 21ο αιώνα. Γνωρίζει ότι είναι το ίδιο αναγνωρίσιμη με εκείνη και την ακολουθούν φωτογράφοι και παπαράτσι όπως εκείνην. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997 και η Gaga πιστεύει ότι θα της συμβεί το ίδιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ