Στον τελικό του μπάσκετ η Σερβία - Εύκολη νίκη 87-61 επί της Αυστραλίας - iefimerida.gr

Στον τελικό του μπάσκετ η Σερβία - Εύκολη νίκη 87-61 επί της Αυστραλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερβία επικράτησε της Αυστραλίας με σκορ 87-61 και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον μεγάλο τελικό του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ως ανεξάρτητο κράτος η Σερβία, φτάνει στην κατάκτηση ενός μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το εξασφάλισε με τη νίκη της στον ημιτελικό απέναντι στους Αυστραλούς, οι οποίοι αντιστάθηκαν μόνο στα.. χαρτιά.

Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς με ολοκληρωτικό μπάσκετ και τους Τεόντοσιτς, Ραντούλιτσα σε εκπληκτική βραδιά, διέσυρε την Αυστραλία με σκορ 87-61, παίρνοντας το 2ο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

Ο Τεόντοσιτς τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους και 5 ασίστ ενώ η Σερβία «έπνιξε» την Αυστραλία με την εκπληκτική άμυνα, υποχρεώνοντας τα «καγκουρό» να σημειώσουν μόλις 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ