Κατερίνα Στεφανίδη μετά το χρυσό: Συγνώμη που σας ξενύχτησα! [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατερίνα Στεφανίδη μετά το χρυσό: Συγνώμη που σας ξενύχτησα! [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πετώντας στα σύννεφα μετά τον θρίαμβό της στο επί κοντώ και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, η Κατερίνα Στεφανίδη αμέσως μετά τη νίκη της, στις πρώτες της δηλώσεις μίλησε για τα πάντα!

Γελώντας ασταμάτητα η χρυσή ολυμπιονίκης μιλώντας στην ΕΡΤ είπε: «Ξέρω, ΟΚ, ΟΚ, είμαι χρυσή Ολυμπιονίκης, αλλά ήθελα το 4,90μ. Το ήθελα. Είχα καλά άλματα. Στο 90 πήδηξα με άλλο κοντάρι. Ελεγα σε όλες τις προσπάθειες, “αυτή είναι η τελευταία σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Στην ερώτηση γιατί δεν κοιτάζει τις αντίπαλές της είπε η Ολυμπιονίκης είπε: «Το κάνω όλο το χρόνο. Με επηρεάζει να τις κοιτάζω και φέτος αποφάσισα να μην το κάνω. Ομως, όλοι πανηγύριζαν και δεν ήξερα τι έχει γίνει, ήταν το χειρότερο που μπορούσε να μου συμβεί».

Και πρόσθεσε: «Κάνω επί κοντώ από τα δέκα μου. Επειτα από τις πρώτες επιτυχίες είχα προβλήματα και τώρα έγινε αυτό που ονειρευόμουν. Το είχα στο μυαλό μου πολύ καιρό. Οταν ήμουν μικρή έλεγα να προσέχω πως περνάω τον δρόμο, φοβόμουν μήπως με χτυπήσει αυτοκίνητο και μετά δεν θα μπορούσα να κάνω παγκόσμιο ρεκόρ. Επί δύο εβδομάδες δεν μπορούσα να κάνω προπόνηση και με βοήθησαν εδώ οι φυσικοθεραπευτές. Σήμερα ήμουν καλά. Α! Είμαι και με αντιβιοτικά αυτή τη στιγμή και δεν το πιστεύω ακόμη αυτό που έχει συμβεί. Ευχαριστώ όσους μου στάθηκαν και όσους μου στέλνουν μηνύματα και συγγνώμη που σας ξενύχτησα!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ