Στο Ηράκλειο ο Σταύρος Θεοδωράκης -Σε συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων κάτω από την πανσέληνο - iefimerida.gr

Στο Ηράκλειο ο Σταύρος Θεοδωράκης -Σε συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων κάτω από την πανσέληνο

Φωτογραφίες: cretapost.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες χαλαρές στιγμές του Αυγούστου περνάει ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο φακός του cretapost.gr τον απαθανάτισε την Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία των Λιονταριών όπου παρέα με εκπροσώπους όλων των πολιτικών κομμάτων έκανε μία χαλαρή συζήτηση για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης, βρέθηκε στο ιστορικό φρούριο του Κούλε όπου μαζί με χιλιάδες κόσμου απήλαυσε την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και την συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων.

Στο Ηράκλειο ο Σταύρος Θεοδωράκης -Σε συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων κάτω από την πανσέληνο  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το cretapost.gr η κουβέντα του με τους τοπικούς φορείς κράτησε μέχρι τις 02:00 όπου κυριάρχησε το προσφυγικό ζήτημα και η οικονομία.

Στο Ηράκλειο ο Σταύρος Θεοδωράκης -Σε συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων κάτω από την πανσέληνο  | iefimerida.gr 1

Από την συζήτηση δεν έλειπε και το μείζον θέμα των τηλεοπτικών αδειών με τον κ. Θεοδωράκη να τονίζει πως «ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να ελέγξει τα ΜΜΕ γι’ αυτό και θα δώσει τις άδειες σε ανθρώπους της “αρεσκείας” του» ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι το «Ποτάμι» και ο ίδιος προσωπικά θα παλέψει με κάθε μέσο για να επανέλθει η διαφάνεια στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Στο Ηράκλειο ο Σταύρος Θεοδωράκης -Σε συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων κάτω από την πανσέληνο  | iefimerida.gr 2

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε αναφέρθηκε και στη σχέση Τσίπρα-Λεβέντη, που μόνο αθώα δεν είναι καθώς «ο Βασίλης Λεβέντης επιθυμεί να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στην κυβέρνηση» ενώ τόνισε πως υπουργείο θα πάρει και στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων που έχει προσωπική σχέση με τον κ. Λεβέντη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης Ηράκλειο Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ