Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος: Από Vassiliko και Παυλίδη μέχρι αγώνες cross country - iefimerida.gr

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος: Από Vassiliko και Παυλίδη μέχρι αγώνες cross country

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο προγραμματισμός των ανοιχτών εκδηλώσεων στο ΚΠΙΣΝ εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο με ποικίλες δράσεις προσκαλώντας τους πολίτες να επισκεφθούν το έργο και να το γνωρίσουν από κοντά.

Το 1ο Parklife
Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου, εγκαινιάζεται η νέα σειρά θεματικών μουσικών συναυλιών Parklife που θα φιλοξενεί κάθε φορά καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα με διαφορετικές ηχητικές επιρροές.

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος: Από Vassiliko και Παυλίδη μέχρι αγώνες cross country | iefimerida.gr 0

Vassilikos

Στο πρώτο Parklife (27-28 Αυγούστου) που θα φιλοξενηθεί στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ο Παύλος Παυλίδης, ο Βασιλικός, ο Leon of Athens και η Katerine Duska συναντιούνται σε ένα Ακουστικό Σετ.

Για τους μικρούς επισκέπτες
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι μικρότεροι επισκέπτες θα αποδράσουν μέσα από τη ζωγραφική στον μαγικό κόσμο του Μπλε.

Fitness
Οσοι είναι αθλητικοί τύποι, θα δοκιμάσουν τα όριά τους συμμετέχοντας σε δύο συναρπαστικές αθλητικές δραστηριότητες που θα τους προσφέρουν τόνωση και ευεξία.
Τι σημαίνει αυτο; Δίαθλον με κωπηλατoεργόμετρο και αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων. Αγώνας cross country (ανώμαλος δρόμος σε διάφορα τερέν) μέσα στο Πάρκο και στατική άσκηση κωπηλασίας για 20 λεπτά (distance trial)! Η άσκηση ξεκινά στο ταρτάν του στίβου και η διαδρομή τερματίζει στον Φάρο.

Σινεμά
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κλασικές κινηματογραφικές ταινίες μυστηρίου υπό το φως των αστεριών στο πλαίσιο του προγράμματος Park Your Cinema που επιμελείται ο Ηλίας Φραγκούλης. Το πρώτο θεματικό Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει την προβολή δύο ταινιών σκηνοθετημένες από το θρύλο της μεγάλης οθόνης Alfred Hitchcock.

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος: Από Vassiliko και Παυλίδη μέχρι αγώνες cross country | iefimerida.gr 1

Βόλτες
Παράλληλα όσοι επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος στις καθημερινές οργανωμένες ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται στο ΚΠΙΣΝ, καθώς επίσης και να θαυμάσουν από κοντά το Ασημένιο Κύπελλο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Michel Breal για τον Πρώτο Μαραθωνιονίκη, τον Σπύρο Λούη, μέσα από τη σχετική έκθεση που φιλοξενείται στο ΚΠΙΣΝ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΠΙΣΝ parklife εκδηλώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ