Καταγγελία παίκτη της Μπρόντμπι για ρατσιστική επίθεση του Μπεργκ - «Με είπε πίθηκο» - iefimerida.gr

Καταγγελία παίκτη της Μπρόντμπι για ρατσιστική επίθεση του Μπεργκ - «Με είπε πίθηκο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τέλος του παιχνιδιού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας έκρυβε ένταση ανάμεσα στον Μάρκους Μπεργκ, τον Λέομπανγκ Πίρι και τον προπονητή της Μπρόντμπι Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Οπως καταγγέλουν οι Δανοί μέσω του ποδοσφαιριστή τους, Λέομπανγκ Πίρι, ο Μάρκους Μπεργκ είχε φραστικό επεισόδιο με τον ποδοσφαιριστή, αποκαλώντας τον πίθηκο.

«Με αποκάλεσε πίθηκο. Δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Δεν έχει κανένα σεβασμό για τον συνάνθρωπό του. Είμαι σοκαρισμένος, δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν με κάποιο ζώο. Ηταν μία φρικτή εμπειρία», τόνισε ο 21χρονος Νοτιοαφρικανός μέσος.

Ο Μπεργκ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αποκάλεσε «πίθηκο» τον αντίπαλό του ενώ όπως υποστηρίζει ο Πίρι, μάρτυρας ήταν και ο συμπαίκτης του Όστιν, ο οποίος την στιγμή του συμβάντος είχε σηκωθεί όρθιος και έκανε ζέσταμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ