Πιπιλή προς Παπαδήμο: «Απολύστε τον κ. Παπουτσή είναι ο πιο ανίκανος υπουργός» - iefimerida.gr

Πιπιλή προς Παπαδήμο: «Απολύστε τον κ. Παπουτσή είναι ο πιο ανίκανος υπουργός»

Χρήστος Παπουτσής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να απολυθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ζητά η βουλευτής και γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή λόγω των πράξεών του οι οποίες σύμφωνα με αυτήν, οδηγούν σε μείζονα προβλήματα.

Η κ. Πιπιλή απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, του ζητά να απολύσει τον κ. Παπουτσή ακολουθώντας τους κανόνες που ισχύουν για όλους τους πολίτες. Σύμφωνα με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ένας πολίτης που κατά την άσκηση των καθηκόντων του, με τις πράξεις του οδηγεί σε μείζονα προβλήματα, πρέπει να απολύεται.

H κα Πιπιλή λέει μεταξύ άλλων ότι ο κ. Παπουτσής ενώ ήξερε από πέρυσι ότι η ΕΕ δεν θα υποστήριζε την κατασκευή του περίφημου φράχτη και με δεδομένο όπως λέει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν χρήματα για τις Δημόσιες Επενδύσεις, εκείνος ανακοίνωνε το διαγωνισμό για το έργο.

Ο κ. Παπουτσής είναι υπεύθυνος κατά την κ. Πιπιλή διότι ενώ γνώριζε την αδυναμία αυτή του Κράτους για χρηματοδότηση επενδύσεων, και ενώ δεν είχε στα χέρια του τον Προϋπολογισμό του Κράτους, παρουσίαζε σε συνεντεύξεις του, τις μακέτες του έργου.

«Ο ίδιος υπουργός προανήγγειλε την δημιουργία Κέντρων Υποδοχής και Προσωπικής Κράτησης παράνομων μεταναστών, εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, παρουσιάζοντας μέχρι και τα μέρη ανά την Ελλάδα, στα οποία θα δημιουργηθούν, για τα οποία ακόμη δεν έχει γίνει το παραμικρό».

«Άλλωστε», συνεχίζει η κα Πιπιλή, όπως απάντησε, η αρμόδια Επίτροπος της Ε.Ε. στις 22 Ιουλίου 2011, σε Ερώτηση, στις 27 Μαΐου, του Ευρωβουλευτή Γιώργου Παπανικολάου: «η Επιτροπή, δεν έχει λάβει κανένα σχετικό αίτημα, για την εξασφάλιση και την ενίσχυση της χρηματοδότησης για την κατασκευή τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ