5 tips για να μην ξεθωριάζει το αγαπημένο σας μαύρο τζιν... - iefimerida.gr

5 tips για να μην ξεθωριάζει το αγαπημένο σας μαύρο τζιν...

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το αγαπημένο κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το μαύρο jean φοριέται παντού, πάει με όλα, ψηλοτάκουνα, flat, sneakers, σανδάλια, even bearfoot. Ανάλογα με την διάθεση και την ώρα.

Για αυτό ακριβώς και είναι , ίσως, το πιό ευάλωτο σε φθορά ρούχο, μολονότι είναι φτιαγμένο από ιδιαίτερο και ανθεκτικό ύφασμα. Το προσέχεις αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις το πλύσιμο, το οποίο είναι ο βασικός παράγοντας αλλοίωσης του χρώματος. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση αυτό, το ξεθώριασμα, δηλαδή να είναι το ζητούμενό σου, οπότε κανένα πρόβλημα. Άν όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια μυστικά προκειμένου να διατηρήσεις το χρώμα ζωντανό και, κυρίως, μαύρο. Εννοείται πρώτο και βασικό σημείο προστασίας είναι να μην το πλένεις συχνά. Όπως διαβάσαμε στο InStyle.com, η ειδικός στο τομέα, Jolie Kerr, θεωρεί ότι το ιδανικό διάστημα να πλύνεις το μαύρο jean σου είναι αφού το φορέσεις 5 με 10 φορές, εκτός απροόπτου ατυχήματος!

Διαβάστε τα 5 τιπς στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιν μαύρο τζιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ