Το πρόγραμμα των Ελλήνων τη 13η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων - iefimerida.gr

Το πρόγραμμα των Ελλήνων τη 13η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία καθυστέρηση θα ανέβουν στο βάθρο οι Παναγιώτης Μαντής και Παύλος Καγιαλής στα 470 της ιστιοπλοΐας, μετά τη χθεσινή αναβολή λόγω των καιρικών συνθήκων.

Η διεξαγωγή της medal race στην ιστιοπλοϊα θα φέρει ένα ακόμη μετάλλιο για την ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Το πλήρωμα στα 470 αποτελούμενο από τους Μαντή-Καγιαλή θα διεκδικήσει με όποιες πιθανότητες του αναλογούν το χρυσό μετάλλιο ενώ αυτή την στιγμή βρίσκονται στη 2η θέση και κρατούν το ασημένιο μετάλλιο.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ελληνική παρουσία στη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στις 16:20 η Μαρία Πρεβολαράκη θα αρχίσει την προσπάθειά της στα 53κ. της πάλης αντιμετωπίζοντας στη φάση των «16» την Ινδή Κουμαρί Μπαμπίτα.

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15:55 ξεκινά τη μάχη του στον προκριματικό της σφαιροβολίας ο Νίκος Σκαρβέλης ενώ το βράδυ στις 21:10 η Εθνική ομάδα πόλο θα αντιμετωπίσει την Ισπανία για τις θέσεις κατάταξης από 5 έως 8.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων:

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
20:05 Μάντης/Καγιαλής - 470, medal race

ΠΑΛΗ
16:20 Μαρία Πρεβολαράκη - 53κ., γύρος των 16

ΣΤΙΒΟΣ
15:55 Νίκος Σκαρβέλης - σφαιροβολία, προκρ.

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
21:10 Ελλάδα-Ισπανία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ