Νιάρχου-Οικονόμου χώρισαν για τα μάτια της Κέιτ Χάντσον; - iefimerida.gr

Νιάρχου-Οικονόμου χώρισαν για τα μάτια της Κέιτ Χάντσον;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δύσκολη περίοδο στη σχέση τους φαίνεται ότι περνούν η Ευγενία Νιάρχου με τον Χρήστο Οικονόμου.

Το ζευγάρι όπως ακούγεται, έχει απομακρυνθεί τους τελευταίους δυο μήνες, χωρίς ωστόσο να έχει ακουστεί από καμία μεριά η λέξη... χωρισμός. Ωστόσο, ο Χρήστος Οικονόμου δεν έδωσε το παρόν στο πάρτι γενεθλίων της Ευγενίας Νιάρχου στο Γκσάαντ, ενώ όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Ciao, το έκαναν και ξεχωριστά διακοπές, με την Ευγενία Νιάρχου να βρίσκεται στη Μύκονο και σε άλλους κοσμοπολίτικους προορισμούς του πλανήτη, ενώ τον Χρήστο Οικονόμου βρέθηκε στη Σκιάθο με το πολυτελές κότερό του.

Σύμφωνα με το ciao, ο Χρήστος Οικονόμου στην Σκιάθο συναντήθηκε με την Κέιτ Χάντσον, με την οποία έτρωγαν τυχαία σε διπλανά τραπέζια σε γνωστό εστιατόριο.

Εκείνος ήταν με τον αδελφό του και εκείνη με φιλική παρέα.

Το επόμενο βράδυ, έγινε κι άλλη τυχαία συνάντηση και τότε εκείνος θέλησε να της μιλήσει. Όσοι τους είδαν ομολογούν πως υπήρχε χημεία ανάμεσά τους και μάλιστα συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Το ποια θα είναι η συνέχεια αυτής της γνωριμίας κανείς δεν ξέρει αφού εκείνη την επόμενη μέρα έφυγε για το Λονδίνο και ο επιχειρηματίας πήγε στην Αντίπαρο για να παραβρεθεί σε βαφτίσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ