Πρόκριση για την Dream Team – Δάκρυα και αποθέωση για τον Τζινόμπιλι - iefimerida.gr

Πρόκριση για την Dream Team – Δάκρυα και αποθέωση για τον Τζινόμπιλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον έναν εκ των τεσσάρων προημιτελικών, η πρόκριση ήταν δεδομένη και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής την κατέκτησαν με επιβλητικό τρόπο. Ωστόσο το τελικό σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού τα φώτα έπεσαν πάνω στον Μανού Τζινόμπιλι.

Ο μεγάλος άσος της Αργεντινής έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με το εθνόσημο στο στήθος και στο φινάλε του αγώνα αποθεώθηκε από 6.000 συμπατριώτες του αλλά και από τους αντιπάλους του στο παρκέ.

Ο Τζινόμπιλι αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια αφού δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του, ολοκληρώνοντας μια τεράστια καριέρα με την εθνική ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν συνάντησαν πρόβλημα. Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα όπου η Αργεντινή προηγήθηκε 19-9, ανέβασαν την απόδοσή τους και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ 56-40.

Στο 3ο δεκάλεπτο κρίθηκαν όλα αφού οι Αμερικανοί ανέβασαν τη διαφορά με ένα επί μέρους 31-21 και στη συνέχεια έκαναν απλά συντήρηση, φτάνοντας στο τελικό σκορ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντουράντ με 27 πόντους ενώ για την Αργεντινή ξεχώρισαν οι Σκόλα και Ντελφίνο με 15 πόντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ