Τσαντάκιας με... ποδήλατο γρονθοκόπησε γυναίκα στα Χανιά - iefimerida.gr

Τσαντάκιας με... ποδήλατο γρονθοκόπησε γυναίκα στα Χανιά

Χανιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κλέψει την τσάντα μίας γυναίκας ήθελε ένας 21χρονος στα Χανιά, και τελικά τα κατάφερε αφού την γρονθοκόπησε, την έκλεψε και τελικά διέφυγε με όχημα ένα... ποδήλατο.

Η 56χρονη γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο των Χανίων νωρίς το πρωί, όταν συνέβη το περιστατικό, και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια. Μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν να εντοπίσουν τον 21χρονο, αλλά ο τσαντάκιας εξαφανίστηκε με ... ορθοπεταλιές.

Τελικώς παρόλο που πρόλαβε να κρύψει την τσάντα της γυναίκας, δεν κατάφερε να γλυτώσει την σύλληψη καθώς οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και αφού τους έδειξε το σημείο όπου είχε κρύψει την τσάντα, τον συνέλαβαν.

Η τσάντα με το περιεχόμενο της κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 56χρονη, ενώ ο 21χρονος, με την κατηγορία της ληστείας, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ