Στα ημιτελικά οι Σέρβοι - Νίκησαν 86-83 τους Κροάτες - iefimerida.gr

Στα ημιτελικά οι Σέρβοι - Νίκησαν 86-83 τους Κροάτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Σερβία επικράτησε της Κροατίας με σκορ 86-83 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, όπου θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία.

Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και με τη λήξη του ημιχρόνου βρισκόταν πίσω στο σκορ με 38-32 όμως στο 3ο δεκάλεπτο πάτησε γκάζι και πήρε μια διαφορά 14 πόντων.

Ωστόσο η Κροατία δεν είχε παρατήσει τα όπλα. Στο 4ο δεκάλεπτο με μια αντεπίθεση διαρκείας, κατάφερε να μειώσει στον πόντο τριάμιση λεπτά πριν το φινάλε αλλά η ευστοχία στις βολές και η ψυχραιμία στις καθοριστικές επιθέσεις, έφεραν την πολυπόθητη πρόκριση στους «4».

Αυτή ήταν η πρώτη πρόκριση στα ημιτελικά Ολυμπιακών Αγώνων για τη Σερβία για πρώτη φορά μετά την Ατλάντα το 1996. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 18 πόντους ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μπογκντάνοβιτς με 28.

Δεκάλεπτα: 19-20, 38-32, 52-66, 83-86.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ