Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία λέει στο Κίνημα Brexit: Μην χρησιμοποιείτε την εικόνα μου - iefimerida.gr

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία λέει στο Κίνημα Brexit: Μην χρησιμοποιείτε την εικόνα μου

Φωτογραφία: Instagram @cskinner92
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης Κάλουμ Σκίνερ ζήτησε από το «Leave EU» να μην χρησιμοποιεί την εικόνα του με το μετάλλιο, προωθώντας την ιδέα του Brexit.

Ο λογαριασμός στο Twitter «Leave EU» σε βίντεό του με φωτογραφίες της βρετανικής Ολυμπιακής ομάδας τόνιζε πως η χώρα μπορεί να είναι σπουδαία και μακριά από την Ευρώπη.

Ως λεζάντα το «Leave EU» έγραψε: «Φανταστική η μέχρι στιγμής προσπάθεια από την βρετανική ομάδα. Μπορεί να είμαστε μικροί, αλλά σίγουρα είμαστε Μεγάλη Βρετανία».

Ο ποδηλάτης Σκίνερ, που κέρδισε δύο μετάλλια -χρυσό στο ομαδικό σπριντ ανδρών και ασημένιο στο ατομικό, απάντησε, λέγοντας: «Ευχαριστώ για την στήριξη, αλλά θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείτε την εικόνα μου για να προμοτάρετε την καμπάνιας σας», βάζοντας τη σημαία της Ευρώπης και τη σημαία της Βρετανίας δίπλα.

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία λέει στο Κίνημα Brexit:  Μην χρησιμοποιείτε την εικόνα μου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ