Πέταξαν από το αεροπλάνο τον Άλεκ Μπόλντγουιν γιατί δεν έκλεινε το κινητό του - iefimerida.gr

Πέταξαν από το αεροπλάνο τον Άλεκ Μπόλντγουιν γιατί δεν έκλεινε το κινητό του

Άλεκ Μπόλντγουιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αγαπημένο παιχνίδι του ηθοποιού Άλεκ Μπόλντγουιν, το «Words With Friends», τον έβαλε σε μπελάδες και ταλαιπωρία, καθώς τον έδιωξαν από πτήση της American Airlines για Νέα Υόρκη, επειδή έπαιζε και αρνιόταν να κλείσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός αρνήθηκε να κλείσει το κινητό του, την ώρα που το αεροσκάφος τροχοδρομούσε για απογείωση από το Λος Άντζελες, και μετά από τρεις προειδοποιήσεις τελικά του ζητήθηκε να εγκαταλείψει το αεροπλάνο και να φύγει με την επόμενη πτήση.

«Λατρεύει τόσο πολύ το 'Words with Friends' που ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει το αεροπλάνο για αυτό» παραδέχτηκε ο εκπρόσωπός του, ο οποίος ανέφερε τελικά ότι ο ηθοποιός πήρε άλλη πτήση για να μεταβεί στη Νέα Υόρκη.

Ο ηθοποιός αμέσως έστειλε μήνυμα μέσω Twitter (του οποίου είναι συχνότατος χρήστης) στην αεροπορική εταιρεία για να παραπονεθεί, δηλώνοντας ότι είναι η τελευταία φορά που ξαναχρησιμοποιεί πτήση της American Airlines. Μάλιστα, ειρωνεύτηκε τις αεροσυνοδούς της εταιρείας, κάνοντας λόγο για «γυμνάστριες των καθολικών σχολείων του '50 που βρίσκουν εργασία στην ΑΑ ως αεροσυνοδοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ