Ο Μπολτ προκαλεί τον ολυμπιονίκη των 400μ. Βαν Νίεκερκ: Ελα να τρέξουμε 300μ. - iefimerida.gr

Ο Μπολτ προκαλεί τον ολυμπιονίκη των 400μ. Βαν Νίεκερκ: Ελα να τρέξουμε 300μ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Παγκόσμιο Ρεκόρ του 24χρονου Νοτιοαφρικανού Βαν Νίεκερκ στα 400μ. στο Ρίο και το χρυσό του Μπολτ στα 100μ. ο Τζαμαϊκανός, προκαλεί τον συναθλητή του να τρέξουν μία κούρσα 300μ.

«Αυτός, ναι, θα ήταν ένας ωραίος αγώνας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο σπρίντερ που κατέκτησε μετάλλιο σε τρεις διαδοχικούς Ολυμπιακούς αγώνες.

Για τους φίλους του στίβου, το χρυσό του Μπολτ, δεν ήταν η μοναδική σημαντική στιγμή της ημέρας.

Εντυπωσιακός ήταν και ο 24χρονος Βαν Νίεκερκ μιας και λίγα λεπτά μετά την κούρσα του Μπολτ, κατέρριψε το ρεκόρ του Μάικλ Τζόνσον στα 400μ. ενα ρεκόρ που παρέμενε στα matrix από το 1999.

Μπορει ο Βαν Νίεκερκ να έτρεξε τα πρώτα 200μ. του μεγάλου αγώνα σε 19,94 δευτερόλεπτα, ωστόσο ο Μπολτ εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα είναι αυτός που θα τερματίσει πρώτος σε μια κούρσα 300μ. «Δεν υπάρχει περίπτωση να με κερδίσει στα 200μ. Δεν ανησυχώ γι' αυτό» δήλωσε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίο 2016 Γιουσέιν Μπολτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ