Ερντογάν για την απόπειρα πραξικοπήματος: Ηταν η πιο άθλια απειλή στην ιστορία της χώρας - iefimerida.gr

Ερντογάν για την απόπειρα πραξικοπήματος: Ηταν η πιο άθλια απειλή στην ιστορία της χώρας

Φωτογραφία: Eurokinissi/Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μπορούμε πλέον να ενεργούμε, ούτε εγώ, ούτε το ΑΚΡ, όπως πριν από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου», διαμήνυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας, παράλληλα, πως θα φροντίσει να λογοδοτήσουν όλοι οι προδότες.

Σε βίντεο-μήνυμά του σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 15ης επετείου από την ίδρυση του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε πως οι ενέργειές του μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα έχουν αλλάξει, προσθέτοντας πως και τα κόμματα της αντιπολίτευσης συμμερίζονται αυτή την άποψη.

Οπως είπε η απόπειρα πραξικοπήματος ήταν η «πιο άθλια απειλή στην ιστορία της Τουρκίας», υπογραμμίζοντας πως ελπίζει «οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, τα μέσα ενημέρωσης, οι επαγγελματικές οργανώσεις και τα σχολεία σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο».

Αυτό που υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι πως δεν έχει σημασία τι κόμμα ψήφισε ο κάθε πολίτης, με το AKP να είναι υπεύθυνο για όλους.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως θα φροντίσει «να λογοδοτήσουν οι προδότες και να εξουδετερωθούν οι υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ