Στην Τουρκία στις 24 Αυγούστου ο Τζο Μπάιντεν - iefimerida.gr

Στην Τουρκία στις 24 Αυγούστου ο Τζο Μπάιντεν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης, Τζο Μπάιντεν αναμένεται να επισκεφτεί την Τουρκία, σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ στην εφημερίδα «Χουριέτ».

Ο Τούρκος πρωθυπουργός τονίζει ότι η συμπεριφορά των ΗΠΑ, στο ζήτημα της έκδοσης του Φετουλάχ Γκιουλέν, έχει βελτιωθεί. Από την άλλη μιλώντας στο CNN Turk ο Γιλντιρίμ τονίζει ότι η Τουρκία δε μπορεί να συμβιβαστεί με τις ΗΠΑ, στο ζήτημα της έκδοσης του.

Ο ίδιος τονίζει επίσης, ότι το δίκτυο του Γκιουλέν έχει εδραιώσει ειδικό κανάλι επικοινωνίας με 50.000 υποστηρικτές του στην Τουρκία, που το χρησιμοποιούν. Ο Τούρκος πρωθυπουργός εκφράζει επίσης, την πεποίθησή του, ότι «ιδιαιτέρως σημαντικές εξελίξεις» αναμένεται να συμβούν στη Συρία, μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Παράλληλα, δηλώνει ότι περισσότεροι από 81.000 υπάλληλοι έχουν απολυθεί από τις εργασίες τους, μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα.


Ν.Χ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ