Ο Λιονέλ Μέσι δεν άντεξε: «Θα μείνω στην Εθνική Αργεντινής» - iefimerida.gr

Ο Λιονέλ Μέσι δεν άντεξε: «Θα μείνω στην Εθνική Αργεντινής»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άντεξε να αποχωριστεί την φανέλα της εθνικής Αργεντινής ο Λιονέλ Μέσι και αναθεώρησε την αρχική του απόφαση.

Σε επιστολή του ο αρχηγός των αλμπισελέστε είπε πως δεν πρόκειται να φύγει, όπως είχε δηλώσει μετά το τέλος του τελικού του Copa America με τη Χιλή.

«Αγαπώ τη χώρα μου, αγαπώ επίσης αυτή τη φανέλα. Βλέπω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής και δεν θέλω να προκαλέσω ακόμα ένα. Δεν θέλω να προκαλέσω ζημιά, πάντα βοηθούσα με όποιον τρόπο μπορούσα» εξήγησε ο Μέσι.

Πρόσθεσε δε πως «πρέπει να φτιάξει πολλά το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά προτιμώ να βοηθήσω μέσα στην ομάδα και όχι να κριτικάρω και να είμαι έξω από αυτήν. Σκέφτηκα πολλά πράγματα τη νύχτα του τελικού και πραγματικά σκέφτηκα να αποσυρθώ, αλλά αγαπώ τη χώρα μου και τη φανέλα».

Τέλος είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε «όλους όσους θέλουν να με βλέπουν με την Αργεντινή και εύχομαι σύντομα να τους προσφέρω χαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ