Προβληματισμός Στραματσόνι για την εικόνα του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Προβληματισμός Στραματσόνι για την εικόνα του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβληματισμένος επέστρεψε από την Κύπρο ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 3-0 από την Ομόνοια.

Φυσικά δεν είναι η ήττα αυτή που προβλημάτισε τον Ιταλό τεχνικό αλλά η κακή εικόνα της ομάδας σε ένα δυνατό φιλικό, λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Μπρόντμπι για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πράσινοι αν και έχουν τη δικαιολογία των αρκετών απουσιών αφού δεν αγωνίστηκαν οι Μολέδο, Ζέκα, Μπεργκ, Στιλ και Χουλτ, είχαν σε κακή βραδιά αρκετούς παίκτες ενώ παρουσίασαν προβλήματα και στη μεσαία γραμμή.

Ο Στραματσόνι μάλιστα δοκίμασε και το 4-4-2 όμως αν και επιθετικά έδειξε να λειτουργεί καλύτερα στο 2ο ημίχρονο, τα κενά στην αμυντική λειτουργία παρέμειναν.

Είναι σίγουρο πως έξι μέρες πριν το παιχνίδι με τους Δανούς, ο Ιταλός προπονητής θα έχει αρκετή δουλειά προκειμένου ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ομόνοια φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ