Ανατροπή με Φιγκέιρας - Μένει στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Ανατροπή με Φιγκέιρας - Μένει στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πόρτα της εξόδου βρέθηκε μόλις δύο μήνες μετά τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας όμως όλα δείχνουν πως με την έλευση του Πάουλο Μπέντο θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Ο Φιγκέιρας, αποκτήθηκε κατόπιν εισήγησης του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος όμως αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, μόλις δύο ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ δεν ικανοποίησε στα δύο παιχνίδια με την Χαποέλ Μπερ Σεβά και αμέσως μετά τον αποκλεισμό, ήταν δεδομένο ότι θα δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο η έλευση του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος γνωρίζει τον παίκτη, άλλαξε τα δεδομένα. Ο Φιγκέιρας θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, παίρνοντας τις διαβεβαιώσεις από τον νέο προπονητή της ομάδας, πως θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ντιογο φιγκειρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ