«Beautiful Things» με τον Μάριο Φραγκούλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - iefimerida.gr

«Beautiful Things» με τον Μάριο Φραγκούλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάριος Φραγκούλης ξεκινά από το Μέγαρο και την Αθήνα μια διεθνή περιοδεία, ένα μουσικό ταξίδι, σε Αμερική, Ευρώπη και Ρωσία μέσα στο 2012. Το Σάββατο 10/12 θα δώσει συναυλία με τον τίτλο «Beautiful Things» που είναι και ο τίτλος του νέου του cd, ενώ τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για τον σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού», μετά από παρέμβαση του βουλευτού κ. Χρήστου Αηδόνη.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Μάριος Φραγκούλης στους δημοσιογράφους «Όμορφα πράγματα θα συμβούν, αιδιόδοξα, ελπιδοφόρα, γεμάτα θετική ενέργεια για ιερό σκοπό» και πρόσθεσε «Πάντα ήμουν κοντά στο παιδί, μέσω διαφόρων φορέων», σημειώνοντας ότι ιδιαίτερα τώρα, σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης. «Πρέπει να εκτιμούμε τα όμορφα πράγματα στη ζωή μας. Το ομώνυμο τραγούδι του cd, κατά κάποιον τρόπο περιγράφει τη ζωή μου. Οι θετοί μου γονείς μου έδωσαν πολλά πράγματα, πολλά δώρα, όπως η μουσική, που είναι μεγάλη λύτρωση, κάθαρση...Είμαι πολύ συγκινημένος που βοηθώ μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης όπως το «Πρώτα το Παιδί» και την «Καρδιά του Παιδιού». Καθένας οφείλει να κάνει ό,τι μπορεί για τα παιδιά, να δείξει την αγάπη του, γιατί η ομορφιά είναι αγάπη, κι η αγάπη ομορφιά...»κατέληξε ο Μάριος Φραγκούλης.

Ο κ. Χρήστος Αηδόνης σημείωσε πως στην αρνητική σημερινή συγκυρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι πολύ σημαντικό να δοθεί το μήνυμα του εθελοντισμού, της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και της αλληλεγγύης. «Η θητεία μου στην κυβέρνηση μου έδωσε τη δυνατότητα να διαπιστώσω το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην κοινωνία. Ο κοινωνικός ιστός δοκιμάζεται, ιδιαίτερα στο ζήτημα της παιδικής μέριμνας και φροντίδας. Πιστεύω πως πρέπει να υποστηριχθούν οι δράσεις που έχουν σχέση με το παιδί. Η κ. Παπαγεωργίου, πληροφορούμενη για την πρωτοβουλία μου «Πρώτα το Παιδί», μου ζήτησε να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που τελικά κατέστη εφικτό μέσω της συναυλίας που διοργανώνει η ίδια με τον Μάριο Φραγκούλη, ένα καλλιτέχνη διεθνούς βεληνεκούς, ένα πρεσβευτή της χώρας μας παγκοσμίως, ώστε να περάσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης, και να κάνουμε την Καρδιά του Παιδιού να χτυπήσει πιο δυνατά!» Ο κ.Αηδόνης δεν παρέλειψε να τονίσει την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, του οποίου η χορηγία κατέστησε εφικτή την εκδήλωση.

Η κ. Αθηνά Βαρέλα-Κολτσιδοπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού» υπογράμμισε την μεγάλη σημασία της εκδήλωσης, της οποία τα έσοδα θα υποστηρίξουν το έργο του συλλόγου, που εδώ και 30 χρόνια υποστηρίζει τα παιδιά με καρδιοπάθειες και τις οικογένειές τους. «Πάνω από 1600 οικογένειες έχουν βοηθηθεί και υποστηριχθεί οικονομικά, αλλά και με άλλους τρόπους. Βοηθούμε όποιον χτυπά την πόρτα μας...» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κολτσιδοπούλου, ευχαριστώντας τους διοργανωτές της συναυλίας. «Η μουσική, αν έχει καρδιά, βοηθάει τα άρρωστα παιδιά!», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ