Εντυπωσιακή και πάλι η εθνική πόλο -Ισοπαλία κόντρα στην Ουγγαρία - iefimerida.gr

Εντυπωσιακή και πάλι η εθνική πόλο -Ισοπαλία κόντρα στην Ουγγαρία

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ FOTOARENA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Βλαχόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μόλις πέντε δευτερόλεπτα πριν από την αναμέτρηση, η εθνική ομάδα ανδρών πόλο πέτυχε ένα ακόμη εξαιρετικό αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας την ισοπαλία (8-8) κόντρα στην Ουγγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει αήττητο, μετά από την τρίτη αγωνιστική του Α' ομίλου και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για μία διάκριση στο Ρίο.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την εθνική κόντρα σε μία «παραδοσιακή» δύναμη του αθλήματος, μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα και με τη Σερβία στην προηγούμενη αγωνιστική.

Οι Ούγγροι προηγήθηκαν με 1-2 και 2-3 στη λήξη του ημιχρόνου, αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο οι διεθνείς κατάφεραν να «γυρίσουν» το σκορ σε 5-3. Οι Μαγυάροι απάντησαν γρήγορα, και προηγήθηκαν με 6-7 στην τελευταία περίοδο. Ο Γεννηδουνιάς ισοφάρισε στα 3.40, αλλά η Ουγγαρία προηγήθηκε ξανά, με τον Βλαχόπουλο να πετυχαίενι το γκολ της ισοφάρισης διαμορφώνοντας το τελικό 8-8.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 2-3

Οι σκόρερ:
Ελλάδα: Βλαχόπουλος 3, Γούνας 2, Μουρίκης, Γεννηδουνιάς 2
Ουγγαρία: Ζαλνάκι, Χαράι 3, Έρντελι 2, Ντάνιελ Βάργκα 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακοί Αγώνες πόλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ