Καϊλή: Ούτε μια συγνώμη δεν ζήτησε ο Ξυνίδης για την «καλτσοδέτα» - iefimerida.gr

Καϊλή: Ούτε μια συγνώμη δεν ζήτησε ο Ξυνίδης για την «καλτσοδέτα»

Εύα Καϊλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξω φρενών με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη είναι η Ευα Καϊλή και δεν κάνει βήμα πίσω στην απόφαση της να ζητήσει να κινηθούν εναντίον του οι εσωκομματικές διαδικασίες για τις δηλώσεις του περί «καλτσοδέτας».Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM η κυρία Καιλή αναφέρθηκε στην σχετική επιστολή που έχει στείλει στο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Δε μου έχει ζητήσει συγγνώμη ο κ. Ξυνίδης. Ο ίδιος υποστήριξε πως εξέφρασε αυτές τις απόψεις και ότι ήταν προσωπικές, επομένως τις υποστήριξε κιόλας. Το θέμα δεν είναι προσωπικό πλέον. Ούτε πολιτικό. Έχει φύγει από αυτή τη σφαίρα και νομίζω ότι είναι βαθιά κοινωνικό και ρατσιστικό».

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ακόμη «το φαινόμενο αυτό το αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες σήμερα σε επαγγελματικούς χώρους και δεν βρίσκουν τη δύναμη να το αντιμετωπίσουν, πιστεύουν ότι δεν πρέπει να εκφέρουν άποψη και να την υποστηρίξουν μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ