Ο πατέρας του μακελάρη του Ορλάντο πήγε σε προεκλογική συγκέντρωση της Κλίντον - iefimerida.gr

Ο πατέρας του μακελάρη του Ορλάντο πήγε σε προεκλογική συγκέντρωση της Κλίντον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πατέρας του ανθρώπου που πυροβόλησε και σκότωσε 49 άτομα σε κλαμπ στο Ορλάντο εμφανίστηκε στην προεκλογική συγκέντρωση της Φλόριντα.

Με ένα κόκκινο καπέλο, ο Σεντίκ Ματίν εντοπίστηκε στο πλήθος που άκουγε την υποψήφια των Δημοκρατικών. Είναι ο πατέρας του Ομάρ Ματίν, ο οποίος έκανε την επίθεση στο γκέι κλαμπ του Ορλάντο, τον Ιούνιο.

Η Κλίντον ξεκίνησε την ομιλία της στη Φλόριντα με αναφορά στο μακελειό, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της σε όσους ακόμη πενθούν, ενώ υποσχέθηκε «θα είμαι μαζί σας καθώς χτίζετε ξανά τις ζωές σας».

Φεύγοντας από τη συγκέντρωση, ο Ματίν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στο WPTV, δηλώνοντας μόνο «συνεργαζόμαστε με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και το FBI», πριν απομακρυνθεί. Λίγο αργότερα όμως ρεπόρτερ του καναλιού τον εντόπισε σε βενζινάδικο, όπου εκεί ο Ματίν του δήλωσε ότι είναι υποστηρικτής της Κλίντον, από την οποία ζητά πιο «επιθετικούς» νόμους για την οπλοκατοχή.

Ακόμη, δήλωσε ότι εύχεται ο γιος του να είχε καταταγεί στον στρατό, για να μαχηθεί ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Ο πατέρας του μακελάρη δήλωσε ότι προσκλήθηκε στη συγκέντρωση ως υποστηρικτής της Κλίντον, αλλά δεν πήρε επίσημη πρόσκληση από το «στρατόπεδό» της. Από την άλλη, οι άνθρωποι της καμπάνιας της υποψήφιας των προεδρικών εκλογών δήλωσαν άγνοια για την παρουσία του Σεντίκ Ματίν στην εκδήλωση, επισημαίνοντας ότι ήταν μία συγκέντρωση ανοιχτή στο κοινό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακελάρης Ορλάντο Χίλαρι Κλίντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ