Διάσημοι που ακούνε γάμο και βγάζουν σπυριά - iefimerida.gr

Διάσημοι που ακούνε γάμο και βγάζουν σπυριά

Χάλι Μπέρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιοι διάσημοι βγαίνουν για ελάχιστο διάστημα πριν αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ κάποιοι άλλοι, μετά από χρόνια σχέσης, ακόμα και δεκαετίες, δεν δείχνουν καμία επιθυμία να «κρεμαστούν», ούτε ώρα, ούτε ποτέ.

Διάσημοι που ακούνε γάμο και βγάζουν σπυριά | iefimerida.gr 0

Χάλι Μπέρι


Η ηθοποιός έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, αλλά εδώ και χρόνια ακολουθεί τον κανόνα σύμφωνα με τον οποίο «στα δύο χτυπήματα καίγεσαι». Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της «δεν αισθάνομαι πλέον την ανάγκη να είμαι η σύζυγος κάποιου και δεν χρειάζομαι την επιβεβαίωση που σου δίνει ένα πιστοποιητικό γάμου».

Διάσημοι που ακούνε γάμο και βγάζουν σπυριά | iefimerida.gr 1

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ


Αν υπήρχε αφίσα για τα διάσημα ζευγάρια που είναι κατά του γάμου, σίγουρα θα απεικόνιζε αυτούς τους δύο. Αν και οι δύο έχουν παντρευτεί στο παρελθόν, δηλώνουν ότι γάμος τέλος για αυτούς, καθώς είναι μια χαρά οικογένεια και χωρίς το χαρτί του γάμου, και δεν έχουν υποκύψει – ακόμα τουλάχιστον – ούτε στις πιέσεις των παιδιών τους που θέλουν να τους δουν παντρεμένους.

Διάσημοι που ακούνε γάμο και βγάζουν σπυριά | iefimerida.gr 2

Ράιαν Ρέινολντς


Ο ηθοποιός δηλώνει ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο που πήρε το 2010 από την ηθοποιό Σκάρλετ Γιοχάνσον και πρόσφατα είπε σε συνέντευξή του ότι δεν νομίζει ότι θα θέλει ποτέ να ξαναπαντρευτεί.

Εύα Μέντες

Διάσημοι που ακούνε γάμο και βγάζουν σπυριά | iefimerida.gr 3
Η ηθοποιός κρατάει ξεκάθαρες αποστάσεις από το γάμο, έχοντας δηλώσει την αντίθεσή της στο θεσμό πολλάκις. Η πιο πρόσφατη δήλωσή της επί του θέματος: «Νομίζω ότι ο τίτλος 'σύζυγος', τόσο για τη γυναίκα, όσο και για τον άντρα είναι αντισεξουαλικός».

Διάσημοι που ακούνε γάμο και βγάζουν σπυριά | iefimerida.gr 4

Σαρλίζ Θερόν


Η ηθοποιός δεν ήθελε να παντρευτεί ούτε όταν ήταν παιδί. «Ακόμα κι όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι, ποτέ δεν ονειρεύτηκα το λευκό φουστάνι και όλα τα σχετικά», είπε πρόσφατα ενώ και παλιότερα είχε δηλώσει ότι «ο γάμος δεν μου ταιριάζει».

Διάσημοι που ακούνε γάμο και βγάζουν σπυριά | iefimerida.gr 5

Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί


Είναι μαζί 7 χρόνια και έχουν δύο παιδιά. Και οι δύο δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν στο γάμο, ενώ πρόσφατα ο Τζόνι χρησιμοποίησε ως επιχείρημα στο γιατί δεν σκοπεύουν να παντρευτούν ότι δεν θέλει να χαλάσει το τέλειο επώνυμο της συντρόφου του.

Διάσημοι που ακούνε γάμο και βγάζουν σπυριά | iefimerida.gr 6

Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ


Όταν τους ρωτάνε το μυστικό της επιτυχίας της 27χρονης σχέσης τους, και οι δύο απαντούν ότι είναι το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκαν. «Ξυπνάω κάθε μέρα γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε στιγμή το θελήσω μπορώ να φύγω. Αυτή η γνώση είναι που κρατάει τα πράγματα φρέσκα», δήλωσε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι οι δύο γάμοι που ήδη έχει κάνει δεν πήγαν πολύ καλά και δεν άντεξαν 20κάτι χρόνια.

Διάσημοι που ακούνε γάμο και βγάζουν σπυριά | iefimerida.gr 7

Τζορτζ Κλούνεϊ


Δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την εργένικη ζωή. Τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που εμφανίζεται με νέα σύντροφο, πέφτουν στοιχήματα για το αν θα είναι «η Μία», χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Ο ίδιος έχει πει ότι μια φορά στη ζωή του παντρεύτηκε και δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναδοκιμάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ