Ο Μπέντο ήρθε με μεταγραφή στον Ολυμπιακό -«Ερυθρόλευκος» ο Αντρέ Μάρτινς - iefimerida.gr

Ο Μπέντο ήρθε με μεταγραφή στον Ολυμπιακό -«Ερυθρόλευκος» ο Αντρέ Μάρτινς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάουλο Μπέντο δεν ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα από τον Ολυμπιακό αφού οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να λύσουν το συμβόλαιο του Βίκτορ, όμως ο Αντρέ Μάρτινς είναι και επίσημα παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Ο Μάρτινς αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη κίνηση του Μπέντο, ο οποίος τον είχε αναδείξει ποδοσφαιρικά στην Σπόρτινγκ ενώ την απόκτηση του παίκτη είχε εισηγηθεί και ο Μάρκο Σίλβα όμως η αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είχε οδηγήσει την υπόθεση σε «ναυάγιο».

Ο παίκτης, ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν του στην Σπόρτινγκ την περίοδο 2013-2014, αγωνίζεται ως εσωτερικός μέσος ενώ πέρυσι αγωνίστηκε μόλις έξι φορές με το σύλλογο της Πορτογαλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ