Μαρία Ολυμπία: Η ζωή στη Νέα Υόρκη και οι στυλιστικές συμβουλές της γιαγιάς της [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαρία Ολυμπία: Η ζωή στη Νέα Υόρκη και οι στυλιστικές συμβουλές της γιαγιάς της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εξώφυλλο του ετήσιου τεύχους «Modern Swans» του Town & Country's, μαζί με την εγγονή του Κιθ Ρίτσαρντς, Έλλα Ρίτσαρντς και την κόρη του Σιλβέστερ Σταλόνε, Σιστίν, ποζάρει η Ολυμπία της Ελλάδας.

Η 20χρονη, που κατακλύζει το Instagram με φωτογραφίες από την πολυτελή ζωή της στο Λονδίνο όπου ζούσε με την οικογένειά της και το SoHo της Νέας Υόρκης όπου πρόσφατα μετακόμισε ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, μιλάει για τη μετάβαση αυτή. «Στο Λονδίνο ζούσα με τα 4 μου αδέρφια και τα 4 σκυλιά μου, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπήρχαν ήσυχες στιγμές. Τώρα έχω πολλές», λέει τονίζοντας όμως ότι λατρεύει να πηγαίνει «από την ηρεμία στο χάος απλώς ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού».

Μαρία Ολυμπία: Η ζωή στη Νέα Υόρκη και οι στυλιστικές συμβουλές της γιαγιάς της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την ίδια, το γεγονός ότι είναι μακριά από το Λονδίνο και την οικογένειά της, την κάνει να αναπολεί τις όμορφες στιγμές που περνούσαν όλοι μαζί. Όπως αποκάλυψε, κάθε Κυριακή βράδυ όλοι μαζί έβλεπαν ταινία και έπαιρναν κινέζικο κάτι το οποίο της λείπει πάρα πολύ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης για το Town & Country's η Ολυμπία αποκαλύπτει τις στυλιστικές συμβουλές που της έδωσε η γιαγιά της σύμφωνα με την οποία είναι προτιμότερο να φορά περισσότερα ρούχα παρά λιγότερα, αλλά και ο πατέρας της που πάντα της ζητάει να φορά παπούτσια που τα πόδια της θα αντέξουν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

Μαρία Ολυμπία: Η ζωή στη Νέα Υόρκη και οι στυλιστικές συμβουλές της γιαγιάς της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ