Καταλήγει ξανά σε Πορτογάλο ο Ολυμπιακός - Στην Αθήνα ο Μπέντο - iefimerida.gr

Καταλήγει ξανά σε Πορτογάλο ο Ολυμπιακός - Στην Αθήνα ο Μπέντο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Πάουλο Μπέντο φαίνεται να καταλήγει ο Ολυμπιακός για τη θέση του προπονητή. Μετά από ένα διήμερο όπου το ένα «φαβορί» διαδεχόταν το άλλο, ο 47χρονος φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπέντο, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ, της οποίας έγινε μετέπειτα και προπονητής, ανέλαβε την εθνική ομάδα της Πορτογαλία το 2010 όμως απολύθηκε μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014.

Εκτοτε έμεινε χωρίς ομάδα και όλα δείχνουν πως μετά τους Ζαρντίμ, Περέιρα και Μάρκο Σίλβα θα γίνει ένας ακόμη Πορτογάλος που θα καθίσει στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά στις διαπραγματεύσεις, τότε δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός παουλο μπεντο προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ