Τρέχουν στον Ολυμπιακό για προπονητή - Ποια τα φαβορί και αουτσάιντερ - iefimerida.gr

Τρέχουν στον Ολυμπιακό για προπονητή - Ποια τα φαβορί και αουτσάιντερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε ώρα που περνάει είναι εις βάρος του Ολυμπιακού από την στιγμή που καθυστερεί η συμφωνία με τον προπονητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Βίκτορ Σάντσεθ. Μετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη, φαίνεται πως απομακρύνεται και η περίπτωση του Λεονάρντο.

Ο Βραζιλιάνος αν και μέσα στο Σαββατοκύριακο εμφανιζόταν ως το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρόλευκων, φαίνεται πως δεν θα είναι τελικά ο εκλεκτός της διοίκησης.

Το όνομα του Μπερντ Σούστερ αλλά και του Ρεμί Γκαρντ, το οποίο φαίνεται να προωθούν οι Φρανσουά Μοδέστο και Κριστιάν Καρεμπέ, προκρίνονται αυτή την στιγμή χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί κάποια περίπτωση, η οποία δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Record» στην Πορτογαλία για τον Πάουλο Μπέντο, οι Πορτογάλοι εξακολουθούν να επιμένουν για επαφές του Ολυμπιακού με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας ωστόσο η περίπτωσή του δείχνει να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ