Οι διακοπές της Μέρκελ: Πεζοπορία στο Τιρόλο συντροφιά με τον σύζυγό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι διακοπές της Μέρκελ: Πεζοπορία στο Τιρόλο συντροφιά με τον σύζυγό της [εικόνες]

Φωτογραφία: Bild
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ συντροφιά με τον σύζυγό της Γιοακίμ Ζάουερ στην πόλη Σόλντα του ανατολικού Τιρόλο, στην Ιταλία.

Το συγκεκριμένο μέρος είναι όπως φαίνεται το αγαπημένο του ζευγαριού, καθώς το επιλέγουν για 8η συνεχόμενο καλοκαίρι. Το ζευγάρι απόλαυσε, όπως επίσης συνηθίζει, και τις βόλτες στη φύση. Η πεζοπορία άλλωστε είναι μια από τις πιο αγαπημένες ενασχολήσεις της Άνγκελα Μέρκελ και του συζύγου της.

Οι διακοπές της Μέρκελ: Πεζοπορία στο Τιρόλο συντροφιά με τον σύζυγό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Bild η Ανγκελα Μέρκελ και ο σύζυγός της βρίσκονται εκεί από την περασμένη εβδομάδα. Η Γερμανίδα καγκελάριος φορώντας ένα μπεζ τζόκεϊ καπέλο μοιάζει να διαβάζει έναν υπηρεσιακό φάκελο ενώ δίπλα της, καθισμένος στο τραπέζι, ο Γιοακίμ Ζάουερ χαλαρώνει καθώς... ενημερώνεται από τη σαββατικάτικη έκδοση της Bild.

Οι διακοπές της Μέρκελ: Πεζοπορία στο Τιρόλο συντροφιά με τον σύζυγό της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ