Τένις: Εκτός τα μεγάλα ονόματα -Αποκλείστηκαν αδελφές Ουίλιαμς και Τζόκοβιτς - iefimerida.gr

Τένις: Εκτός τα μεγάλα ονόματα -Αποκλείστηκαν αδελφές Ουίλιαμς και Τζόκοβιτς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Σερένα και Βίνους Ουίλιαμς δεν τα κατάφεραν στο διπλό γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις που φιλοξενείται στο Ρίο.

Οι Αμερικανίδες, αν και Νο-1 του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, στον α` γύρο ηττήθηκαν 6-3 6-4 από τις Τσέχες Λούσι Σαφάροβα/Μπαρμπόρα Στρίτσοβα και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του τουρνουά.

Να θυμίσουμε ότι στην πρεμιέρα του απλού γυναικών, η Βίνους Ουίλιαμς ηττήθηκε 6-4 3-6 7-6(5) από την Βελγίδα Φλίπκενς και αποκλείστηκε.

Εκτός και ο Τζόκοβιτς

Μεγάλο... μπελά έχει βρει ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός νίκησε σήμερα 7-6 (4), 7-6 (2) τον Σέρβο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και τον απέκλεισε από τον πρώτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις. Ο Ντελ Πότρο είχε νικήσει τον Τζόκοβιτς και πριν από τέσσερα χρόνια στο ματς για το χάλκινο μετάλλιο, στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ