H EΡΤ δαπανά μισό εκ. ευρώ για μια εκπομπή - Αλμυρό το «Αλάτι της Γης» - iefimerida.gr

H EΡΤ δαπανά μισό εκ. ευρώ για μια εκπομπή - Αλμυρό το «Αλάτι της Γης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aναστάτωση στο εσωτερικό της ΕΡΤ έχει προκαλέσει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να δαπανήσει 517.000 ευρώ για μια εκπομπή με 16 επεισόδια, τη στιγμή που εκατοντάδες εργαζόμενοι βρίσκονται σε δεινή θέση και βλέπουν την πόρτα της εξόδου από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Η εκπομπή τίτλο «Το αλάτι της γης» αναμένεται να κοστίσει περί τα 29.351 ευρώ ενώ προβλέπονται και επιπλέον έξοδα για ταξίδια τα οπόια ανέρχονται σε 8.366 ευρώ το επεισόδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του agioritikovima.gr.

Το έγγραφο υπογράφεται από την Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΡΤ Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα έχει φτάσει μέχρι και τη Βουλή.

Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που ζητούν από τα αρμόδια υπουργεία, αλλά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Παπαδήμου, να παρέμβουν το συντομότερο, καθώς θεωρείται πως μια τέτοια σπατάλη αποτελεί πρόκληση σε περίοδο κρίσης, τη στιγμή μάλιστα που εκατοντάδες δημοσιογράφοι χάνουν τη δουλειά τους είτε βρίσκονται σε εργασιακή εφεδρεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ