Με βέτο απειλεί ο Κάμερον την αναθεώρηση των Ευρωπαϊκών Συνθηκών - iefimerida.gr

Με βέτο απειλεί ο Κάμερον την αναθεώρηση των Ευρωπαϊκών Συνθηκών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φρένο» στις γαλλογερμανικές προτάσεις για αναθεώρηση των συνθηκών βάζει ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον απειλώντας ακόμη και με βέτο αν δεν διασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρας του.

Ευθεία προειδοποίηση ότι θα ασκήσει βέτο στη νέα συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προτείνουν Γαλλία και Γερμανία με στόχο τη στήριξη του ευρώ, απηύθυνε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου ζήτησε να δοθούν εγγυήσεις για την προστασία των οικονομικών υπηρεσιών της Βρετανίας. Όπως δήλωσε, μια νέα συνθήκη πρέπει να περιέχει «βρετανικές εγγυήσεις» και να προστατεύει το Σίτι του Λονδίνου.

«Εγώ δεν θα υπογράψω μια συνθήκη που δεν περιέχει εγγυήσεις για θέματα όπως η σημασία της ενιαίας αγοράς και οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες» δήλωσε ο κ. Κάμερον, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς το γαλλογερμανικό άξονα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ