Στη Μασσαλία σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς - iefimerida.gr

Στη Μασσαλία σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί σήμερα στη Μασσαλία για να συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.Το συνέδριο του ΕΛΚ πραγματοποιείται αύριο και εκεί αναμένεται να συζητηθούν θέματα που θα απασχολήσουν τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σύνοδο Κορυφής στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2011 στις Βρυξέλλες. Στο Συνέδριο θα παρουσιαστεί το πολιτικό κείμενο του ΕΛΚ με τίτλο «Προχωρώντας την Ευρώπη μπροστά. Μια ισχυρότερη Ευρώπη που υποστηρίζει τις αξίες μας και υπερασπίζεται τα συμφέροντα μας», ενώ το παρόν θα δώσουν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρόμπεϊ, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Τζέρζι Μπούζεκ.

Με τον Αντώνη Σαμαρά θα ταξιδέψουν στη Μασσαλία και οι Χρήστος Σταϊκούρας, Νότης Μηταράκης, Σταύρος Παπασταύρου, Γιώργος Μουρούτης, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Μιχάλης Πεγκλής, Μανώλης Μαυρομμάτης και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ