Αποκάλυψη Γουίλ Σμιθ: Eχω πάρει την έγκριση του Ομπάμα για να τον υποδυθώ σε ταινία [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποκάλυψη Γουίλ Σμιθ: Eχω πάρει την έγκριση του Ομπάμα για να τον υποδυθώ σε ταινία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γουίλ Σμιθ αυτοπροτάθηκε για να υποδυθεί τον Μπάρακ Ομπάμα στη βιογραφική ταινία του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, πριν καν οι εταιρείες παραγωγής αποφασίσουν τη... δημιουργία της ταινίας!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός δήλωσε ότι ο ρόλος του ανήκει δικαιωματικά, αφού όπως αποκάλυψε στην εκπομπή The Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ, έχει αποσπάσει την έγκριση του ίδιου του Ομπάμα.

«Το συζητήσαμε κάνα δυο φορές και είπε ότι σίγουρα έχω τα κατάλληλα... αυτιά για να τον υποδυθώ», είπε ο Σμιθ στην εκπομπή, συμπληρώνοντας ότι εφόσον έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος μαύρος πρόεδρος, μπορεί τουλάχιστον να παίξει το ρόλο στη μεγάλη οθόνη.

«Είναι κάτι που σκεφτόμουν να κάνω. Όμως παρακολουθώ τον Ομπάμα τα τελευταία 8 χρόνια και δείχνει πολύ δύσκολη δουλειά. Πάντως έχω σίγουρα την περιέργεια. Έχω πολλές απόψεις και ιδέες και μερικές φορές βλέπω πολιτικούς να κάνουν δηλώσεις και θέλω να θέσω υποψηφιότητα για να τους βγάλω εκτός σκηνής. Όμως πιστεύω ότι το αληθινό μου χάρισμα βρίσκεται σε άλλον κλάδο», κατέληξε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα γουίλ σμιθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ