Σοκάρει η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι: Θα πεθάνω το πολύ σε 5 χρόνια - iefimerida.gr

Σοκάρει η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι: Θα πεθάνω το πολύ σε 5 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό ότι η διάσημη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι δίνει την δική της μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει καθώς παλεύει να νικήσει τον καρκίνο.

Η ίδια παραχώρησε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στην οποία υποστήριξε πόσο καταλυτικός αλλά και βοηθητικός παράλληλα είναι ο ρόλος του συζύγου της Kurt Iswarienko, ο οποίος την έχει βοηθήσει και την έχει υποστηρίξει από τότε που διαγνώστηκε με την ασθένεια. Μάλιστα, η ίδια, στην συνέντευξη καταλήγει πως τελικά δεν έκανε καθόλου λάθος που παντρεύτηκε αυτόν τον άνθρωπο.

«Μόλις διαγνώσθηκα με καρκίνο του είπα πως θα πεθάνω το πολύ σε 5 χρόνια. Αυτός όμως στέκεται πάντα δίπλα μου και μου λέει πως θα το ξεπεράσουμε μαζί όλο αυτό. Ο γάμος μου πάντα είχε ισχυρές βάσεις αλλά μετά την αρρώστια καταλαβαίνω πως δεν έκανα λάθος που παντρεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΤΟΧΕΡΤΙ Ηθοποιός καρκίνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ