Παπανδρέου: «Εμείς με τον Σαμαρά δεν είχαμε πει για χρονικό όριο» - iefimerida.gr

Παπανδρέου: «Εμείς με τον Σαμαρά δεν είχαμε πει για χρονικό όριο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχε ο Γιώργος Παπανδρέου έξω απο το εντευκτήριο της Βουλής, λίγο μετά την ομιλία του επί του προϋπολογισμού με την οποία ουσιαστικά προανήγγειλε πως δε σκοπεύει να εγκαταλείψει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Για τα εσωκομματικά δεν έγινε συζήτηση, αλλά οι διάλογοι είχαν ενδιαφέρον. «Τώρα τι λες πρόεδρε για όσους έβαλες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και σε πρόδωσαν;» τον ρώτησε ο Λάμπρος Μίχος που συνυπέγραψε το κείμενο του Χάρη Καστανίδη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρκέστηκε σε ένα χαμόγελο.

Ο Χρήστος Μαγκούφης τον ρώτησε τι θα γίνει με τις μετοχές των τραπεζών, αν θα είναι κοινές ή προνομιούχες. «Έχουμε δεσμευτεί ότι θα είναι κοινές» απάντησε ο Παπανδρέου.

Αρκετοί όπως η Μαρία Θεοχάρη, ο Δημήτρης Καρύδης, ο Δ. Μιχελογιαννάκης κ.α, τον ρώτησαν για τη θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου. «Εμείς με τον Σαμαρά δεν είχαμε πει για χρονικό όριο» είπε εκείνος. Τόνισε ότι πρέπει η κυβέρνηση Παπαδήμου να πάρει όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι να ολοκληρωθεί το PSI, για να προσθέσει ότι η ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου μπήκε ενδεικτικά στη συνάντηση που είχαν τα οικονομικά επιτελεία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (Βενιζέλος-Σαχινίδης-Ζαννιάς με τους 3 εκπροσώπους του Αντώνη Σαμαρά, Σταμάτη, Λαζαρίδη, Σταϊκούρα) στις 7 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ